TSC PRED KUP MEČ SA RADNIKOM: Da prekinemo lošu seriju i prodjemo dalje!
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

TSC PRED KUP MEČ SA RADNIKOM: Da prekinemo lošu seriju i prodjemo dalje!

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Dušan Bajić rekao je danas da očekuje da će njegov tim predstojećem u meču protiv Radnika u Kupu Srbije prekinuti mini seriju loših rezultata i proći dalje u tom takmičenju.

"S jedne strane, dolazi Radnik iz serije dobrih rezultata, dok mi u meč ulazimo posle dva poraza. Naravno, neće biti lako. Nadam se da ćemo prevazići ovu mini lošu seriju i da ćemo, što je najvažnije, u sutrašnjoj utakmici proći", rekao je Bajić, prenosi klub.

"Čeka nas jedna takmičarska utakmica u kojoj treba da nas krasi kompaktnost, čvrstina i disciplina do poslednjeg minuta meča, što smo imali do utakmice u Nišu u nedelju (0:2)", dodao je Bajić.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole dočekuje sutra ekipu Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Kapiten Saša TSC-a Tomanović je, takodje, podsetio da TSC ulazi u važnu Kup utakmicu posle dve teške utakmice i dva poraza.

"Radnik je izuzetno kvalitetna ekipa što pokazuje u prvenstvu. Ipak, mi igramo naš fudbal i spremno ćemo dočekati ovu utakmicu", rekao je on.

Tomanović je naglasio i da bi za sve u klubu ovo važna utakmica, da se piše istorija kluba plasmanom u polufinale Kupa.

"Imamo veliku zemlju da pobedimo sutra i nadam se da ćemo u tome uspeti", dodao je kapiten TSC-a.

Odbrambeni igrač Slavko Damjanović izrazio je očekivanje da će TSC sutra izaći na teren maksimalno motivisan, odlučan da pokaže da je poraz od Radničkog u Nišu "bio samo loš dan".

"Želimo da pišemo istoriju kluba, ako na terenu damo sve od sebe, ako igramo našu igru, mislim da neće biti problema", kazao je Damjanović.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije TSC - Radnik igra se sutra od 12.55 na stadionu u Senti.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track