NISAM SPAVAO TRI NOĆI POSLE ŠKOTSKE! Mitrović: Najgori momenat moje karijere! Partizanovci su mi rekli da je Piksi najbolji ikada!
Foto: Nemanja Nikolić

iskren

NISAM SPAVAO TRI NOĆI POSLE ŠKOTSKE! Mitrović: Najgori momenat moje karijere! Partizanovci su mi rekli da je Piksi najbolji ikada!

Fudbal -

Aleksandar Mitrović golgeter Fulama i reprezentacije Srbije i dalje ne može da preboli promašeni penal protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo koje je na programu ovog leta.

"Mislim da pune tri noći nisam spavao posle utakmice sa Škotskom. Ubeđen sam da je to najgori trenutak u mojoj dosadašnjoj karijeri. Nemam nikakvu dilemu... Prihvatio sam odgovornost kada je selektor izdiktirao imena izvođača, verovao sam da mogu da dam gol, ali serija je prekinuta odmah posle mog šuta. Toliko smo želeli odlazak na Prvenstvo Evrope, a moj promašaj je sve to pokvario", otkrio je Mitrović za "Večernje novosti"

Mitrogol je opisao svoje muke posle meča

"Kažem vam, tri noći nisam spavao posle toga, pokušao sam malo sna da ulovim i preko dana, ali nisam mogao. Dugo sam patio zbog toga, a setio sam se i svog debitantskog gola protiv Hrvatske na istom tom stadionu, na tom istom golu. Ali, uveren sam da će u mom slučaju sve da dođe na svoje mesto. Sport i fudbal su takvi, puni pobeda i poraza, uspona i padova", objašnjava popularni napadač.

Dragan Stojković Piksi
foto: FK Crvena Zvezda

Mitrović se raduje saradnji sa Draganom Stojkovićem Piksijem legendom srpskog fudbala

"Preboleo sam nekako Škotsku i mnogo sam se uželeo dolaska na prozivku, treninga u Staroj Pazovi i druženja sa saigračima iz reprezentacije. Hvala selektoru Stojkoviću na pozivu i nadam se da ćemo sjajno da sarađujemo. Rođen sam 1994. godine, kada je Piksi završavao ugovor sa Olimpikom i prešao u Nagoju. I danas su mi u ušima reči mnogih ljudi, pogotovo partizanovaca iz mog okruženja, koji tvrde da je Stojković naš ubedljivo najbolji igrač svih vremena. Ima zavidno trenersko iskustvo i verujem da će da osveži i unapredi igru reprezentacije. Sviđa mi se to što je selektor najavio da će Srbija igrati napadački fudbal", zaključio je Aleksandar Mitrović

Kurir sport / Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track