MEČ OD ŠEST BODOVA U IVANJICI! Trener Javora pred Rad: Igramo protiv direktnog rivala za opstanak
Foto: Starsport©

superliga srbije

MEČ OD ŠEST BODOVA U IVANJICI! Trener Javora pred Rad: Igramo protiv direktnog rivala za opstanak

Fudbal -

Trener fudbalera Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić rekao je danas, pred meč Super lige sa Radom, da je to praktično direktan duel za opstanak u ligi.

"Svaka naredna utakmica uvek je najznačajnija. Igramo praktično protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Duga je tradicija borbi između ova dva kluba. Igrali su mnogo važnih utakmica kroz istoriju i kada je Rad bio najjači i kada je bio slabiji, uvek je bilo neizvesno. U prolećnom delu sezone su podigli nivo igre i rezultata, osvojili deset bodova, od čega sedam na strani, na tri utakmice", rekao je Bondžulić, a preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Javora dočekuju sutra ekipu Rada, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Svesni smo da će i u Ivanjici tražiti bodove spasa. Jako je bitno da u utakmicu ne uđemo sa prevelikim opterećenjem, ali da budemo fokusirani na svoj zadatak. Znamo da će biti teško, ali mislim da imamo snage da utakmicu odigramo onako kako želimo i zabeležimo pozitivan rezultat", rekao je on.

Javor je u prošlom meču Super lige poražen od Vojvodine na gostovanju sa 0:2, dok je Rad na svom terenu izgubio od Partizana rezultatom 0:5.

Igrač ivanjičkog kluba Marko Jevremović veruje da će njegov tim iskoristiti domaći teren za pobedu u ovom meču.

"Očekuje nas jako bitna utakmica. Bez obzira na taj poraz od Partizana, igraju dobro u ovom delu sezone. Daćemo sve od sebe, imamo svoj cilj i verujem da ćemo uz prednost domaćeg terena uspeti da ga ostvarimo", rekao je Jevremović.

Javor se nalazi na 14. mestu ;na tabeli Super lige Srbije sa 29 bodova, dok je Rad na 15. poziciji sa tri boda manje.

Utakmica se igra u Ivanjici u nedelju od 13.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track