DOSIJE FALI RAMADANI Ekskluzivno: Albanac i čelnik FSS bili u kontaktu! Čuli su se pred Mundijal na temu minutaže igrača (3. deo)
Foto: Starsport©

DOSIJE FALI RAMADANI Ekskluzivno: Albanac i čelnik FSS bili u kontaktu! Čuli su se pred Mundijal na temu minutaže igrača (3. deo)

Fudbal -

Koliki je uticaj Falija Ramadanija na zbivanja u srpskom fudbalu? Ako se pogleda spisak igrača koji su njegovi klijenti, a ujedno i reprezentativci naše zemlje jasno je kolika je njegova moć.

U nekim prethodnim godinama, dok još nije imao igrače na top svetskoj klasi, Ramadani je koristio svoje veze unutra srpskog fudbala kako bi gurao svoje poletarce u državni dres Srbije!

Kasnije, kada su ti igrači već "postali" jaka imena, nije mu to više bilo potrebno i izašao je iz te kompletne priče. Sada je sve lagano i sve čisto, ali nikako ne treba zaboraviti šta se sve radilo u prošlosti.

Ima čak i jedan primer iz 2018. godine, u kome doduše Ramadani, nije tražio ništa, ali čemu uošte kontakt čelinika jedne ozbiljne fudbalske organizacije sa ovim menadžerom?!

Fali Ramadani, Reprezentacija
foto: Starsport©

Informacije Kurira govore da je postojao kontakt članova rukovodstva FSS i poznatog menadžera. Do dopisivanja putem sms poruka jednog od najvažnijih ljudi u srpskom fudbalu i kontroverznog Albanca došlo je uoči Svetskog prvenstva u Rusiji! Kako saznajemo, razlog je bio status Adema Ljajića koji je tada imao u državnom dresu.

Naš izvor tvrdi da, ipak, nije postojao nikakav pritisak od strane Ramadanija da pomenuti igrač dobije minutažu. Svakako je kranje neobično i neprimerno da jedan rukovodilac saveza bude u kontatku u mendažerom i to ovako uticajnim...

SUTRA: Dosije Fali Ramadani - hapšenje u Španiji i otkrića tamošnje policije (4. deo)

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track