PLATILI SU GA 12.000.000 EVRA, A ONDA OTPISALI: Nemanja Radonjić više nije u planovima Marselja, Herta na potezu!
Foto: Profimedia

francuzi se razočarali

PLATILI SU GA 12.000.000 EVRA, A ONDA OTPISALI: Nemanja Radonjić više nije u planovima Marselja, Herta na potezu!

Fudbal -

Srpski fudbaler stavljen na transfer listu kluba koji ga je kupio pre dve ipo godine

Olimpik Marselj se razočarao u Nemanju Radonjića i ako je verovati pisanju francuskih medija, Srbin će na leto promeniti klub. Jedan od najbržih fudbalera u Evropi trenutno je na pozajmici u Herti, ali mu ni tamo ne ide najbolje, jer je na listi povređenih igrača.

Nemanja Radonjić
foto: epa

Olimpik iz Marselja kupio je Nemanju Radonjića od Crvene zvezde u avgustu 2018. godine za 12.000.000 evra. Francuzi su imali ogromna očekivanja od Srbina, međutim on se nije snašao na stadionu "Velodrom". Igrao je po sistemu "toplo-hladno" i više vremena provodio na tribinama, nego na terenu. Na 62 utakmice za Marselj dao je osam golova i upisao svega dve asistencije.

Sportski direktor Pablo Longorija odlučio je zato da na leto proda Nemanju Radonjića i stavio ga je na transfer listu, piše francuski portal "Le10sport". Herta, klub u kojem se Srbin nalazi na pozajmici imaće mogućnost da ga otkupi, međutim veliko je pitanje hoće li klub iz Berlina uopšte sačuvati status u elitnom rangu Bundeslige.

Nemanja Radonjić ima ugovor sa Olimpikom iz Marselja do juna 2023. godine, a prošlog leta tražili su ga italijanski klubovi Sampdorija i Napoli, te članovi Premijer lige Vest Hem i Sautempton. Navodno, Francuzi bi ga prodali za 10.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track