Najnovije vesti

HAOS U HRVATSKOJ ZBOG MAMIĆA: Oduzmite Dinamu sve titule!
Foto: EPA-EFE

ZAKUVALO SE

HAOS U HRVATSKOJ ZBOG MAMIĆA: Oduzmite Dinamu sve titule!

Fudbal

Iako je Vrhovni sud osudio Zdravka i Zorana Mamića na zatvorske kazne zbog malverzacija u Dinamu, to nekima u Hrvatskoj nije dovoljno.

 

Zajednica ekipnih sportova Splita smatra da pravda nije zadovoljena do kraja i, kako navode, Dinamu treba oduzeti sve titule! 

U njihovom saopštenju se, između ostalog, kaže:

"Naizgled, pravda je zadovoljena i sada možemo mirno dalje, misle oni što su presudu doneli. Međutim, mi smatramo da pravda nije zadovoljena i da ne možemo mirno dalje, jer taj novi Dinamo, udruženje građana, je novi početak trebalo da odradi od najnižeg ranga takmičenja u organizaciji HNS. Kako to nije odradio, već se nastavio takmičiti u najvišem rangu hrvatskog fudbala, sportska pravda nije zadovoljena".

Zoran Mamić, Zdravko Mamić
foto: EPA Stringer

Splićani imaju i konkretan predlog: 

"Sportska pravda će biti zadovoljena, samo i jedino ako se tom Dinamu oduzmu sve titule koje je osvojio i ako ga se pošalje tamo odakle je trebalo kao novi subjekat da krene. To bi trebala biti primerena kazna i opomena svima onima koji se iz ovih ili onih razloga odluče izvesti isti ovaj scenario. U protivnom sve se ovo isplatilo. Mamići nikada, neće vratiti novac, a što je još važnije taj novi Dinamo nikad neće vratiti titule."

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...