NAJBOLJA VEST DOLAZI IZ RUSIJE: Srbin, Hrvat i Bosanac vode CSKA, Olić trener, Krasić i Rahimić pomoćnici!
Foto: Kurir

VIC ILI ISTINA

NAJBOLJA VEST DOLAZI IZ RUSIJE: Srbin, Hrvat i Bosanac vode CSKA, Olić trener, Krasić i Rahimić pomoćnici!

Fudbal -

Balkanski trio trebalo bi da izvadi moskovskog velikana iz krize

Sigurno ste čuli za vic - Srbin, Hrvat i Bosanac... Pa, se tome još dodaju Rusi i eto dobitne kombinacije. Velike promene dešavaju se u moskovskom CSKA, otpustili su trenera Viktora Gončarenka, a prvi pik je Hrvat Ivica Olić.

I ne samo on, njemu bi kao glavnom treneru trebalo da pomažu Srbin Miloš Krasić i Bosanac Elvir Rahimić. Raspisali su se ruski mediji, ubeđeni su da će trio iz bivše Jugoslavije preuzeti brigu o CSKA. A, kako i ne bi, sva trojica napravili su blistave karijere u armejskom klubu i zlatnim slovima se upisali u istoriju kluba.

Miloš Krasić

Svoj trojici ovo će biti prvi ozbiljan posao. Ivic Olić bio je u proteklom periodu pomoćnik u reprezentaciji Hrvatske, isto i Elvir Rahimić u selekciji BiH. Jedino je Miloš Krasić do sada bio totalno van struke, pa će ovo u CSKA njemu biti vatreno krštenje.

Trojica Balkanaca pokušaće da izvuku CSKA iz rezultatske krize, pošto su u četiri prvenstve utakmice, čak tri puta bili poraženi. Moskovski armejci trenutno zauzimaju peto mesto ruske Premijer lige, sa čak 0sam bodova iza lidera i šampiona Zenita. Na novom poslu trio Olić-Krasić-Rahimić trebalo bi da debituje 4. aprila na gostovanju fenjerašu Tambovu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track