TEMA KURIRA, KO POSLE KOKEZE? Tri su kandidata za novog predsednika FSS! Jedno ime iznenađuje, a njegove šansu su VELIKE!
Foto: Dado Đilas

naslednik

TEMA KURIRA, KO POSLE KOKEZE? Tri su kandidata za novog predsednika FSS! Jedno ime iznenađuje, a njegove šansu su VELIKE!

Fudbal -

Kako Kurir saznaje za sada su tri imena u opticaju - Nemanja Vidić, Zvezdan Terzić i Milija Babović.

Nemanja Vidić dolazi kao želja ljudi kojima je trenutno stanju u srpskom fudbalu neprihvatljivo. Legendarni as je čistog obraza, od integriteta, čovek na koga niko ne može da vrši pritisak...

Nemanja Vidić
foto: Starsport©

Pravo je pitanje: da li u ovdašnjem fudbal jedna takva osoba ima šta da traži? Vidića su podržali neki fudbalski asovi, a poslednji koji je digao obe ruke za njega je Nemanja Matić, aktuelni igrač Mančester junajteda.

Postoje šanse da dođe i do jednog velikog "transfera" iz Ljutice Bogdana na Terazije. Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, takođe figurira kao jedan od kandidata za fotelju u FSS.

Terzić se do sada nije izjašnjavao tim povodom, ali u njegovom slučaju postavlja se pitanje da li je realno da napusti mesto u Zvezdi gde ima izuzetne rezultate u prethodnim godinama?

Zvezdan Terzić
foto: @starsport

Iako nema puno priče o javnosti o njemu, kandidat za prvog čoveka FSS je i Milija Babović, poznati biznismen, nekada i član FSS, kao uprave Partizana. Kako Kurir saznaje, Babović se dobro kotira u trci za predsednika.

Možda je njegovo ime među kandidatima za čelnika Saveza bilo iznenađenje, ali njegov evenutalni izbor - ne bi već bio nikakvo iznenađenje.

Milija Babović, Saša Dragin, Zoran Mitrović, Viktorija Grupa, Fertil

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track