PAUZA JE GOTOVA, ZVEZDA PALI MOTORE: Deki u četvrtak popodne vrši prozivku, živo na Marakani, vratili se FALKO i SANOGO!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

u trenažnom procesu

PAUZA JE GOTOVA, ZVEZDA PALI MOTORE: Deki u četvrtak popodne vrši prozivku, živo na Marakani, vratili se FALKO i SANOGO!

Fudbal -

Dejan Stanković počeo pripreme pred nastavak sezone bez šestorice fudbalera koji su na reprezentativnim obavezama

Nisu imali mnogo odmora fudbaleri Crvene zvezde tokom reprezentativne pauze. Svega nekoliko dana, jer sutra, u četvrtak popodne trener Dejan Stanković vrši prozivku fudbalera i nastavlja sa radom.

Dejan Stanković
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Nema opuštanja, kratak odmor dobro je došao svima, ali cilj je dupla kruna. I toga su svesni u Ljutice Bogdana, u svim strukturama kluba. Zbog obaveza u reprezentacijama, van ekipe su šestorica fudbalera. El Fardu Ben i Gelor Kanga su u Africi gde igraju kvalifikacije sa Komorskim ostrvima, odnosno Gabonom, Milan Borjan je u Kanadi, Milan Gajić sa A timom Srbije, Nikola Krstović u Crnoj Gori, a Željko Gavrić sa mladom srpskom reprezentacijom.

Filipo Falko
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Dejan Stanković opet ima razloga za zadovoljstvo, jer su se u takmičarski pogon vratili Seku Sanogo i Filipo Falko koji su preležali koronu, pre njih i Dijego Falčineli. Oni će prvih dana raditi po posebnom režimu rada.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Crvena zvezda prvu utakmicu u nastavku Superlige igra u gostima 3. aprila, kada gostuje Napretku u Kruševcu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track