NEPRIZNAT GOL NIJE NAJGORE ŠTO SE RONALDU DESILO: Prošli boravak u Srbiji bio je pravi pakao
Foto: EPA/MIGUEL A. LOPES

kristijanu ne prija beograd

NEPRIZNAT GOL NIJE NAJGORE ŠTO SE RONALDU DESILO: Prošli boravak u Srbiji bio je pravi pakao

Fudbal -

Treće gostovanje Portugala i jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda u Beogradu od subote uveče je glavna tema medija u svetu.

Razlog za to je 93. minut meča na Stadionu Rajko Mitić kada Ronaldu nije priznat pogodak, jer sudija nije primetio da je lopta koju je Stefan Mitrović vratio u polje pre toga prešla gol liniju. Meč je završen 2:2, a revoltirani as Juventusa je bacivši kapitensku traku na travu sam pre kraja meča napustio teren i krenuo u svlačionicu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/MIGUEL A. LOPES

Revolt, koji je Ronaldo tada pokazao, berovatno ne može da se meri sa nelagodom, koju je osetio 2019. godine, kad je posle pobede 4:2 i odlaska iz beogradsog hotela u autobusu koji je išao na aerodrom shvatio da je u sobi zaboravio stvari koje je ostavio u sefu. Ronaldo je kod sebe tada imao 10.000 evra u kešu, kao i nekoliko skupocenih satova.

Kristijano je shvatio da nije poneo stvari tek kada su Portugalci bili na aerodromu, pa je alarmiran hotel u kojem su ostali satovi i novac, Portugalci su se vratili po Ronaldove stvari, a čak je oformljena i komisija koja je otvarala sef, jer u slučajima kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol da se sef otvara pred nekoliko svedoka u svrhu najviše bezbednosti.

Dakle, Beograd mu sigurno nije na mapi gradova u kojima se lepo i dobro proveo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track