KAKVA PORUKA HEROJA SRBIJE Aleksandar Mitrović: Dugo nije bila ovako DOBRA ATMOSFERA u reprezentaciji! Golovi? Vraća mi se za sve
Foto: Printskrin

Reč junaka

KAKVA PORUKA HEROJA SRBIJE Aleksandar Mitrović: Dugo nije bila ovako DOBRA ATMOSFERA u reprezentaciji! Golovi? Vraća mi se za sve

Fudbal -

Aleksandar Mitrović bio je vidno srećan pre svega zbog pobede Srbije, a potom i sopstvenog učinaka.

- Najbitnije je da smo ostvarili pobedu! Jako teška utakmica na psihičkom i fizičkom planu, ali važno je da smo završili ciklus sa nova tri boda - rekao je Aleksandar Mitrović posle meča za Sport klub.

Težak meč u Bakuu, bio je kruna puta započetog mečom sa Ircima.

- Nije bilo lako izneti ove tri utakimice u sedam dana. Došli smo ovde kao favoriti, u takvim okolnostima obično uđeš lako u utakmicu, posebno što otvorili meč na vreme, ranim golom... Mislim da je naša igra bila dobra.

Nova dva gola...

- Jako teško odustajem, uporan sam verujem u svoje sposobnosti i kvalitet. Verujem u naporan rad. Znao sam da će kad-tad sve da mi se vrati. Radim svakodnevno naporno, bilo je samo pitanje vreme kada će da mi se vrati. I to se desilo na najbolji mogući način.

Poruka za kraj, oduševila je Srbiju!

- Jako dugo nije bila ovako pozitivna i dobra atmosfera u reprezentaciji između igrača i stručnog štaba. Uvek je najteže "držati igrače" koji su na klupi, dosta je teško biti uz ekipu, a ne dobijati šansu. Sada toga nema. Na sve se računa, bilo da si na klupi, u startnih 11, ovi momci se pošteno bore, rade, daju sve od sebe na svakom meču Srbije!

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track