SKANDALOZNO! NEVIĐENI BEZOBRAZLUK STRUČNOG ŠTABA TZV. KOSOVA: Terali španskog novinara da njihovoj selekciji ponavlja KOSOVO!
Foto: Pritnscreen/Twitter

STRAŠNO

SKANDALOZNO! NEVIĐENI BEZOBRAZLUK STRUČNOG ŠTABA TZV. KOSOVA: Terali španskog novinara da njihovoj selekciji ponavlja KOSOVO!

Fudbal -

Vlada Španije dozvoliće isticanje zastave i intoniranje himne kosovskoj fudbalskoj selekciji na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine protiv španske reprezentacije, iako se ranije spekulisalo da do toga neće doći.

Doduše, domaćin je sve vreme pokušavao da ih ignoriše tako što je izbegavao u zvaničnim protokolima da piše njihovo ime, što je stiglo i do čalnova reprezentacije tzv. Kosova koji su prema predstavnicima sedme sile na konferenciji za medije bili veoma bezobrazni.

"Ne znam kako vidite Španiju posle dva teška meča, da li mislite da će Luis Enrike napraviti dosta promena za meč protiv Kosova?", glasilo je pitanje novinara španskog lista "AS", a potom je prevedeno na engleski, nakon čega je usledila pauza.

"Kome je upućeno to pitanje?", upitao je portparol tzv. Kosova Bajram Šala.

"Treneru", odgovorio je novinar.

"Čijem treneru? Treneru kog tima? Nismo videli ime našeg nacionalnog tima u vašim medijima, što je čudno, tako da kome je upućeno pitanje?", rekao je Šala.

"Pitam trenera. Želim da znam da li misli da će trener promeniti dosta igrača?", pomalo zbuđeno i začuđeno je nastavio novinar.

"Da, ali čijem treneru? U vašim medijima nismo videli naše ime", nije odustajao Šala.

"Pitanje je za trenera...", pokušavao je novinar da odradi svoj posao i dobije odgovor.

"Kog tima!?", bio je drzak Šala.

"A... Kosova...", rekao je na kraju novinar lista "AS", da bi Šala konačno bio zadovoljan.

"Aha, to je u redu onda".

Pogledajte kako je izgledala ta neprijatna situacija:

Nemci su otvorili kvalifikacije sa dve pobede u dva meča, i večeras (20.45) jure tri od tri protiv Makedonaca, koji su u prošlom kolu savladali Lihtenštajn sa 5:0. Kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) Pancera 1,42. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nemačka - Makedonija.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track