ZNAM DA JE PIKSI RAZGOVARAO SA MITROVIĆEM Dika Stojanović otkrio kako je Piksi motivisao Mitra pred start kvalifikacija!
Foto: FSS

ZADOVOLJAN

ZNAM DA JE PIKSI RAZGOVARAO SA MITROVIĆEM Dika Stojanović otkrio kako je Piksi motivisao Mitra pred start kvalifikacija!

Fudbal -

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Stevan Dika Stojanović ne krije zadovoljstvo nakon dobro odraženog posla u martovskom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Stojanović je posebno istakao igru srpskog rekordera Aleksandra Mitrovića, koji je u kvalifikacionim mečevima.

Mitrović je bio u očajnoj formi proteklih meseci, u Fulamu je izgubio mesto u startnoj postavi, trener Skot Parker je praktično prestao da računa na njega, ali Piksi je probudio zver u Srbinu.

"Znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni", otkriva Stojanović.

Sportski direktor reprezentacije ističe da su zadovoljni obavljenim poslom.

"Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabiji odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track