STOJKOVIĆ O ORLOVIMA I SELEKTORU PIKSIJU: Autoritet! Kada ga ujutru pogledaš s poštovanjem kažeš "dobro jutro"
Foto: Pritnscreen

KATAR 2022

STOJKOVIĆ O ORLOVIMA I SELEKTORU PIKSIJU: Autoritet! Kada ga ujutru pogledaš s poštovanjem kažeš "dobro jutro"

Fudbal -

Golman Vladimir Stojković kometarisao je uspeh reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine, kao i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

"Piksi je pre svega autoritet koji je nama potreban. Kada pogledaš istorijski na svako veliko takmičenje nas je odveo selektor koji je imao autoritet, karijeru, koga si poštovao...Kada ga ujutru pogledaš s poštovanjem kažeš "dobro jutro". Kada toga nema mi smo u problemu, kada misliš da si iznad. Kada je Piksi došao toga više nema. Kada pogledamo...to su Radomir Antić, Ilija Petković, Slavoljub Muslin. To su sve ljudi koji izazivaju strogo poštovanje. Da li je tako?", rekao je Stojković za podkast "Tajna kapitenske sobe" čiji je voditelj Predrag Popović Pop, inače osvedočeni partizanovac.

"Vidim kod selektora da je napravio najbolje od onoga što ima. U reprezentaciji ne možeš da praviš igru ako nemaš igrače za to. Da skockaš najbolje od onoga što imaš. Kod Antića je svaki prekid bio pola gola. Antara je Milinka Pantića doveo u Atletiko, platio ga je samo zbog prekida. Ozbiljno vreme je posvećivao prekidima", dodao je golman crno-belih, pa progovorio o svom reprezentativnom statusu.

"Nisam se oprostio.. Kompleksna je situacija. Teško je pitanje, dva sata bih morao o tome da pričam", rekao je golman crno-belih.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track