PLAVUŠA ODLUČUJE O SUDBINI AGUERA: Zanosna Italijanka navija da Argentinac karijeru nastavi u Seriji A, hoće li uspeti?!
Foto: Instagram

sudbina u rukama žene

PLAVUŠA ODLUČUJE O SUDBINI AGUERA: Zanosna Italijanka navija da Argentinac karijeru nastavi u Seriji A, hoće li uspeti?!

Fudbal -

Posle deset godina popularni Kun napustiće Mančester siti

Argentinac Serhio Aguero biće jedan od najtraženijih fudbalera ovog leta. Iskusni Argentinac odlučio je da posle deset godina napusti Mančester siti i nove izazove potraži u nekom drugom klubu.

Serhio Aguero
foto: Profimedia

Mediji spekulišu da će odluku o nastavku karijere doneti njegova seksepilna izabranica Sofija Kalceti.

Ova zanosna Italijanka naterala je popularnog Kuna da odbije sve unosne ponude iz Premijer lige, jer želi da se vrati u Italiju, zemlju u kojoj je odrasla.

Iako se kao naredni klub Serhija Aguera pominje Barselona, zbog njegovog prijateljskog odnosa sa Leom Mesijem, čini se da ta varijanta sada nije realna. Baš zbog lepe plavuše.

Međutim, još nijedan klub iz Italije nije poslao ponudu Serhiju Agveru, pa je par trenutno u iščekivanju.

Navodno, Argentinac je spreman da ispuni želju svojoj dragoj, ali ako ne bude bilo poziva iz Italije, rad je da se preseli u sunčanu Barselonu.

Vrlo je izvesno da će Mančester Junajted obezbediti plasman u Ligu šampiona, ali da bi se to desilo, mora do kraja Premijer lige da lako rešava mečeve poput večerašnjeg (20.30) na Old Trafordu. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Brajton.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track