ZVEZDA VERUJE U DOKTORKU MARIJANU: Nemanja Milunović na tretmanu kako bi bio spreman za derbi!
Foto: @starsport

konjska placenta

ZVEZDA VERUJE U DOKTORKU MARIJANU: Nemanja Milunović na tretmanu kako bi bio spreman za derbi!

Fudbal -

Visoki defanzivac crveno-belih leči povredu rupture mišića prednje lože

Nemanja Milunović napustio je igru protiv IMT u Kupu Srbije posle 30. minuta. Tada se uhvatio za nogu, a lekarski pregled je ustanovio rupturu mišića prednje lože. Crveno-beli nisu dugo čekali, odmah su kontaktirali čuvenu doktorku Marijanu Kovačević i Nemanja Milunović je počeo sa terapijama, kako bi bio spreman za derbi sa Partizanom u sredu.

Marijana Kovačević

Doktorka Marijana Kovačević koristi konjsku placentu i njome leči povrede na mišićima. Njeni klijenti u protekloj deceniji bili su skoro svi najbolji fudbaleri Evrope. Pred utakmicu Crvene zvezde i Milana na San Siru, Kovačevićeva je u rekordnom roku oporavila Mirka Ivanića. On je na utakmici u Italiji bio najbolji kater na terenu i tretman kod doktorke Marijane pokazao se kao delotvoran.

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Nemanja Milunović je izuzetno bitan fudbaler u postavci igre trenera Dejana Stankovića, jer u taktici sa trojicom štopera pozadi igra na najdogovornijoj poziciji, centralnog defanzivca. Njegovo igranje u derbiju mnogo bi značilo Crvenoj zvezdi, koja bi eventualnom pobedom rešila pitanje šampiona države.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Pre Nemanja Milunovića i Mirka Ivanića, na tretmanima kod doktorke Kovačević nio je Ričmond Boaći, kada je imao problema sa listom. I tada je Marijana uspešno završila misiju, a napadač iz Gane se vratio "kao nov" na teren.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track