ORGIJE SA AJFONKOM, PA LIGA ŠAMPIONA Privodili ga sa SRPSKOM STARLETOM, a sada deli pravdu u četvrtfinalu najjačeg takmičenja!
Foto: EPA/PETER POWELL, Damir Dervišagić

uefa mu veruje

ORGIJE SA AJFONKOM, PA LIGA ŠAMPIONA Privodili ga sa SRPSKOM STARLETOM, a sada deli pravdu u četvrtfinalu najjačeg takmičenja!

Fudbal -

Porto i Čelsi u sredu će odigrati prvi meč četvrtfinala Lige šampiona, a pravdu na ovom meču deliće Slavko Vinčić, fudbalski arbitar koji je prošle godine bio akter jednog velikog skandala.

Kontroverzni sudija iz Slovenije krajem maja 2020. godine priveden zajedno sa Tijanom Ajfon u čuvenoj aferi "Kristal".

Najbolji sudija iz Slovenije bio je na čuvenoj "zabavi" u Suvom Polju kod Bljeljine kada je policija privela 36 osoba. Prilikom pretresa pronađeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona i laptopova i više od 10 hiljada evra.

Tijana Ajfon
foto: Damir Dervišagić

40-godišnji sudija je tvrdio da nije učestvovao u orgijama sa poznatom starletom i da se slučajno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ispitan je kao svedok i navodno nije imao ništa sa uhapšenima.

"Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim", rekao je i nastavio:

"Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri", tvrdio je poznati sudija.

Slavko Vinčić
foto: AP

Arbitar se izvukao iz neugodne situacije i u junu se vratio na teren, a sada je dobio priliku da sudi meč četvrtfinala najjačeg evropskog takmičenja. Slovenac očigledno uživa veliko poverenje UEFA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track