KUSTURICA NA KLUPI PARTIZANA, ŠIJAN TRENER CRVENE ZVEZDE: Ovako bi derbi izgledao kada bi igrali glumci koji navijaju za večite!
Foto: Dragana Udovičić, Kurir, Instagram, screenshot

hit

KUSTURICA NA KLUPI PARTIZANA, ŠIJAN TRENER CRVENE ZVEZDE: Ovako bi derbi izgledao kada bi igrali glumci koji navijaju za večite!

Fudbal -

Brojimo sitno do novog večitog derbija. Sati nas dele od sudara Crvene zvezde i Partizana na stadionu Rajko Mitić. Očekujemo dobar fudbal i još jedinu od onih velikih predstava, kakvih je bilo u istoriji duela dva beogradska kluba, a kakvih smo željni u poslednje vreme.

A kad pomenusmo predstavu... Zamislite kako bi to bilo kada bi na teren umesto fudbalera istrčali dramski umetnici. I to oni koji navijaju za Crvenu zvezdu i Partizan. Srce bi sigurno ostavili na terenu, a i predstava bi bila potpuna jer bi glavne uloge igrali pravi glumci. Na fejsbuk stranici Filmske gromade pojavila se upravo takva najava derbija.

večiti derbi
foto: Printskrin/Facebook

Domaći tim sa klupe bi predvodio reditelj Slobodan Šijan, a prvih 11 igralo bi u formaciji 4-2-3-1. Na golu je Severin Bjelić, odbranu čine Nikola Simić, Josif Tatić, Pavle Vuisić i Nebojša Glogovac. Za vezu su zaduženi Danilo Bata Stojković i Ljuba Tadić, a iza Velimira Bate Živojinovića, koji je usamljen u špicu napada, bili bi Miodrag Petrović Čkalja, Dragan Nikolić i Petar Kralj.

Partizanom bi komandovao Emir Kusturica, izveo bi moćan tim sa pet defanzivaca, dva igrača igrača u veznom redu i tri u napadu. Mrežu bi čuvao Aleksandar Gavrić, bedem pred golom činili bi Dragan Bjelogrlić, Petar Banićević, Lazar Ristvoski, Zoran Cvijanović i Slobodan Aligrudič, dok bi Zoran Radmilović i Miša Janketić kreirali gol šanse Miji Aleksiću, Bori Todoroviću u Bogdanu Dikliću.

U susret večitom derbiju, mada nije ni potreban povod, kolega sa Белешке о филму i ja smo selektovali ekipe među domaćim...

Posted by Gromade Filmske on Среда, 24. април 2019.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track