HUMANOST SE NASTAVLJA: Luka Jović se uključio u akciju za pomoć malom Gavrilu! Dva dresa sa potpisom na aukciji
Foto: Profimedia

BRAVO

HUMANOST SE NASTAVLJA: Luka Jović se uključio u akciju za pomoć malom Gavrilu! Dva dresa sa potpisom na aukciji

Fudbal -

Nakon Stefana Mitrovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića I Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović i tako zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

Luka Jović je za aukciju donirao dva svoja dresa, i to jedan iz vremena dok je nastupao za Real Madrid i još jedan dres u kojem je nastupao za Ajntraht. Oba dresa Jović je potpisao i poslao za aukciju za malog Gavrila kome je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Oba dresa Luke Jovića biće na aukciji.

Takođe, u znaku današnjeg Večitog derbija, na aukciji će se naći i dva dresa legendarnih kapitena Crvene zvezde i Partizana. Donacijom nekadašnjeg igrača jednog od “večitih rivala”, na aukciji će se naći i dresovi koje su nosili Nenad Milijaš i Sale Ilić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track