MLADI FUDBALER KIKERA DOŽIVEO TEŽAK POTRES MOZGA NA UTAKMICI SA ZVEZDOM: Svi smo uz tebe, IZDRŽI, MILOŠE! UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Printskrin/FSS

strašno

MLADI FUDBALER KIKERA DOŽIVEO TEŽAK POTRES MOZGA NA UTAKMICI SA ZVEZDOM: Svi smo uz tebe, IZDRŽI, MILOŠE! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Fudbal -

Strašne scene viđene na utakmici kadetske lige Srbije između Crvene zvezde i kraljevačkog FK Kiker u Beogradu. Fudbaler gostiju Miloš Đurović doživeo je tešku povredu nakon sudara sa golmanom crveno-belih i odmah je zbog potresa mozga prebačen u bolnicu.

Otac mladog fudbalera Vladan Đurović za Kurir opisuje šta se sve izdešavalo od momenta kada je Miloš povređen, a mi prvo pitamo za stanje u kom se nalazi.

- U veštačkoj komi je. Ja sam u Beogradu. Bio sam i sinoć u bolnici sa njim i hteo da ostanem tokom noći, ali mi je doktorka rekla da ne brinem i da ćemo se ujutru čuti telefonom. Vratio sam se u Kraljevo i oko pola pet me doktorka pozvala da hitno dođem za Beograd - priča nam u dahu Vladan pa zaključuje:

- Pogoršalo mu se stanje, prebačen je na odeljenje intenzivne nege i stavili su ga u veštačku komu.

06:28

MLADI FUDBALER KIKERA DOŽIVEO TEŽAK POTRES MOZGA NA UTAKMICI SA CRVENOM ZVEZDOM: Svi smo uz tebe, IZDRŽI, MILOŠE! VIDEO

Prema saznanjima Kurira Miloševo stanje trenutno je stabilno, nalazi se u Tiršovoj, a u toku dana se očekuje snimanje skenerom i ostala medicinska procedura prema proceni doktorskog tima.

Milošev klub, kao i Fudbalski savez Srbije odmah su ponudili svu moguću pomoć, a najvažnije je da mladi fudbaler u Tiršovoj ima najbolju moguću negu i da sve pozitivne misle budu usmerene ka njegovom izlečenju.

Miloše, izdrži! Svi smo uz tebe!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja