MUTNE RADNJE: Srđan Jovanović sudi važne evropske mečeve, a u Srbiji ga PONIŽAVAJU! Karadžiću i ekipo, ODLAZITE ODMAH
Foto: Starsport©

SRAM VAS BILO

MUTNE RADNJE: Srđan Jovanović sudi važne evropske mečeve, a u Srbiji ga PONIŽAVAJU! Karadžiću i ekipo, ODLAZITE ODMAH

Fudbal -

Lakrdiji u srpskom fudbalu nema kraja!

Srđan Jovanović, najbolji naš arbitar, deli pravdu na važnim mečevima Lige šampiona, Lige Evrope, kvalifikacija za Mundijal i derbiju grčkog prvenstva, a u našoj zemlju dobija mečeve Inđija - Bačka, Zlatibor - Javor i slične...

Za vikend su članovi Sudijske komisije otišli i korak dalje pa su Jovanovića poslali na Prvu ligu Srbije gde će suditi meč IMT - Kolubara. Derbi, nije sporno, ali da li je moguće da nema bitnije utakmice u Super ligi u predstojećem kolu?

Kada se izvrši uvid u utakmice koje je sudio Jovanović dolazi se do zaključka da nijednom ove godine nije sudio ni Zvezdi, ni Partizanu! Apsurdno, zar ne? Najbolji sudija, a da ama baš nijedan meč ne sudi tandemu najboljih klubova.

Srđan Jovanović
foto: FSS

Zatim, Jovanović u prethodna dva meseca nijedno nije sudio najzanimljivi meč (derbi) kola! A, sve je kulminiralo proteklog vikenda kada mu je dodeljena utakmica Inđija - Bačka. Primera radi, tog dana se igrao derbi opstanka Rad - Novi Pazar.

Nisu sporne greške kada ih napravi Jovanović (nažalost, bilo ih je) jer iza nijedne od njih ne stoji nikakva loša namera, niti nečasne radnje. Što ne može da se kaže za nekolicinu drugi arbitara. U srpskom fudbalu poštenje je očito nebitna i izumrela kategorija, pa zašto je Jovanović dobar za UEFA, Grke i ostale, a za nas je očito loš.

Milan Karaždić, predsednik Sudijske komsije, zajedno sa preostalim članovima, zbog svega navednog treba odmah da podnese ostavku i prepusti to mesto ljudima kojima koji će znati da cene kvalitete najboljeg srpskog sudije.

OVO JE SUDIO U SRBIJI

Radnik - Javor 27. februar

Čukarički - Metalac 3. mart

Napredak - Bačka 14. mart

Zlatibor - Javor 20. mart

Čukarički - Spartak 2. april

Novi Pazar - TSC 6. april

Inđija - Bačka 12. april

OVO JE SUDIO U EVROPI

Liga Evrope - nokaut faza

Klub Briž - Dinamo K. 25. februar

Molde - Granada 18. mart

Kvalifikacije za SP

Nemačka - Island 25. mart

Grčka liga

AEK - Olimpijakos 4. april

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track