ČOVEK - MAČKA Golman Radnika ušao sa klupe i odbranio Zvezdi 2 penala! Pogledajte kako je Ranđelović ZAČARAO gol na Marakani VIDEO
Foto: Starsport

spektakularno

ČOVEK - MAČKA Golman Radnika ušao sa klupe i odbranio Zvezdi 2 penala! Pogledajte kako je Ranđelović ZAČARAO gol na Marakani VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde posle preokreta pobedili su večeras Radnik iz Surdulice 2:1 (0:1) u 32. kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

U duelu u kom su promašili dva penala, crveno-beli su do tri boda došli u finišu meča, kada je Mirko Ivanić bio strelac pobedonosnog gola.

Zvezda prvi penal nije iskoristla u 25. minutu, kada je golman Radnika Stefan Ranđelović odbranio udarac Filipeu Falku, da bi 10 minuta kasnije gosti poveli golom Uroša Milovanovića.

Do izjednačenja Zvezda je došla u 54. minutu, kada je Seku Sanogo bio strelac.

Novi udarac sa bele tačke ekipa Dejana Stankovića nije iskoristila ni u 72. minutu, kada je Ranđelović još jednom odbranio kazneni udarac, ovaj put Mirku Ivanoviću.

Ivanić je uspeo da se iskupi za promašaj, pošto je u 86. minutu postigao gol za 20. prvenstvenu pobedu u nizu za Zvezdu.

Meč je, bez obzira na negativan rezulatat, ipak obeležio golman Ranđelović koji je osim dva dobranjena penala uspeo da "skine" i nekoliko zicera domaćih igračima.

Pogledajte kako je Ranđelović "začarao" svoj gol.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track