SENZACIONALNA VEST IZ ITALIJE: Bivši predsednik Partizana kupuje poznati italijanski klub!
Foto: Saša Pavlić

zanimljivo

SENZACIONALNA VEST IZ ITALIJE: Bivši predsednik Partizana kupuje poznati italijanski klub!

Fudbal -

Zoran Popović nekadašnji predsednik Partizana Zoran Popović mogao bi da preuzme italijanski klub Livorno.

Ovu senzacionalnu vest objavili su italijanski mediji koji prenose i da je Popović u subotu viđen u gradu, da je obišao stadion i trening kompleks i upoznao se sa čelnicima kluba.

Takođe je najavljeno da će u danas od 18.30 sati biti u loži stadiona “Armano Piči” odakle će gledati utakmicu protiv Koma.

Livorno, Novara, Serija C
foto: Pritnstcreen

"Zoran Popović je voljan da dostavi ponudu za kupovinu Livorna i u vestima je naznačeno da će se sastati sa mnom. S tim u vezim, ranije sam govorio da me ne zanima da sedam za pregovarački sto sa navodnim kupcima sve dok pregovori ne budu podignuti na zvanični nivo, potvrđeno delima i potpisivanjem predugovora. Raduje me, ipak, što je gospodin Popović došao u Livorno da vidi stadion i prateće objekte. Samim tim je dobrodošao, ali na zvanične sastanke potrebno je nešto više od izraza interesovanja", izjavio je Luka Salveti, gradonačelnik Livorna

Livorno nekadašnji član Serije A se trenutno nalazi u Seriji C gde je poslednji na tabeli i verovatno će ispati u četvrti rang takmičenja.

Sve će biti mnogo jasnije u nedelju uveče ukoliko Popović zaista bude u loži, ali i u ponedeljak za kada je zakazana Skupština akcionara Livorna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track