DUŽE SE CIBONA RADOVALA PRE KECMANOVE TROJKE NEGO ŠTO JE SUPERLIGA POTRAJALA: Urnebesni komentari na PROPAST fudbalskog takmičenja
Foto: Profimedia

dobro zezanje

DUŽE SE CIBONA RADOVALA PRE KECMANOVE TROJKE NEGO ŠTO JE SUPERLIGA POTRAJALA: Urnebesni komentari na PROPAST fudbalskog takmičenja

Fudbal -

Krah ideje da 12 bogatih klubova organizuje takmičenje pod nazivom Superliga, naišao je na masovno odobravanje među fudbalskim navijačima.

Nije mnogo trebalo da društvene mreže budu preplavljenje urnebesnim fazonima, a bilo ih je toliko dobrih da je izuzetno teško izabrati najbolji.

Zbog globalne popularnosti TV serije Simpsonovi, ali i zbog toga što su autori ovog crtaća već pogađali mnoge stvari, posebno nam je zapala za oko svena u kojoj se predviđa Superliga.

Ipak, na ovim prostorima apsolutni pobednik je sledeća rečenica, koja je izazvala salve smeha među svima koji su je pročitali.

- Duže se Cibona radovala pre Kecmanove trojke u onom finalu ABA lige nego što je Superliga potrajala.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

Pročitali smo i da je "Feliks Baumgartner duže leteo do zemlje", da je duže trajala i "drama sa zaglavljenim brodom u Sueckom kanalu", da "mleko u frižideru ima veći rok trajanja", a neko se setio i da je "prvi brak Brtni Spirs trajao 55 sati pre nego što je poništen". Pomenućemo i ispovest da je "više vremena prošlo otkako se autor poslednji put istuširao", i za kraj fazon koji će najbolje razumeti Beograđani:

Brankov Most
foto: Naxi Kamere, Printscreen

- Ja na početku Brankovog mosta, osnovali Superligu. Ja na kraju Brankovog mosta, ugasili Superligu.

Nas su kupila ova poređenja, a vas pitamo šta biste vi uporedili sa dužinom trajanja Superlige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track