KAKAV JE CAR PODOLSKI, PRVAK SVETA RADI SA ĆEVAPIMA: Deset upola s LUKasOM, posle dobre klope, mami vas SLADOLEDOM I KOLAČIMA!
Foto: Printskrin/Youtube

BIZNIS

KAKAV JE CAR PODOLSKI, PRVAK SVETA RADI SA ĆEVAPIMA: Deset upola s LUKasOM, posle dobre klope, mami vas SLADOLEDOM I KOLAČIMA!

Fudbal -

Nemački fudbaler poljskog porekla Lukas Podolski, čovek koji je bio prvak sveta 2014. godine, paralelno sa fudbalom od 2015. godine ima privatan biznis.

Mnogi dele mišljenje da fudbaleri sa svojim zaradama ne moraju prstom da mrdnu nakon karijere, ali ima i drugačijih slučajeva. Jedan od njih je legendarni Podolski, trenutno član Antalijaspora, koji je u karijeri igrao za Keln, Bajern, Arsenal, Inter, Galatrasaraj i Vitas Kobe u Japanu. Sjajni napadač je pre šest godina pokrenuo mali biznis i to, ni manje ni više nego sa ćevapčićima.

- Počelo je kad sam igrao za Galatasaraj. Imam komšiju Turčina u Kelnu i udružio sam se s njim. Počeli smo prvo sa dostavom, a sada imamo 11 radnji u i oko Kelna - kaže Podolski, pa dodaje:

Lukas Podolski
foto: Printskrin/Youtube

- Imamo i dve poslastičarnice u Kelnu, a pre svega sam zadovoljan ćevapima i sladoledima. Iako igram fudbal, svakog dana sam uključen u te poslove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track