MIHJALOVIĆ NAPUŠTA BOLONJU I IDE U PREMIJER LIGU?! Italijanski mediji RASPALILI SPEKTAKULARNU VEST: Siniša postaje trener Srbinu?
Foto: Ap

TRANSFER?!

MIHJALOVIĆ NAPUŠTA BOLONJU I IDE U PREMIJER LIGU?! Italijanski mediji RASPALILI SPEKTAKULARNU VEST: Siniša postaje trener Srbinu?

Fudbal -

Siniša Mihajlović uspešno vodi Bolonju, ali ostanak na klupi tima sa "Renato Dalare" uopšte nije siguran, a sada se pojavila informacija da bi Srbin mogao da završi u Premijer ligi?!

Naime, očekuje se da će Roj Hodžson nakon ove sezone otići u zasluženu penziju, pa Kristal Palas već traži zamenu za trenera.

Premijerligaš na toj poziciji vidi srpskog stratega Sinišu Mihajlovića, tačnije, on je jedna od dve opcije.

Roj Hodžson
Roj Hodžsonfoto: AP

Već neko vreme se u Italiji pominjalo da bi Mihajlović navodno mogao u Sampdoriju, za koju poziciju su u tamošnjim medijima povezivali i Dejana Stankovića, ali sada cela priča dobija novi tok.

Naime, lokalne novine u Bolonji pišu da su za Mihajlovića zainteresovani i u Kristal Palasu, timu za koji nastupa naš Luka Milivojević.

Luka Milivojević
Luka Milivojevićfoto: Profimedia

"Il Resto del Karlino" navodi da je Mihajlović, trener Bolonje, prva opcija, a da će se za posao takmičiti sa Patrikom Vijerom koji je trenutno bez posla.

Mihajlović pre svega mora da razreši svoj status u Bolonji. On ima ugovor do juna 2023. godine, a sa platom od 2.000.000 evra godišnje je među najplaćenijim trenerima Serije A.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track