Najnovije vesti

DVE BOMBE ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA: Rasim Ljajić umesto Kokeze, Mažiću briga o sudijama
Foto: Zorana Jevtić

upražnjena mesta

DVE BOMBE ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA: Rasim Ljajić umesto Kokeze, Mažiću briga o sudijama

Fudbal

Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije upražnjeno je posle ostavke Slaviše Kokeze, a uskoro bi to moglo da se promeni.

Po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju u FSS, a reč je o Rasimu Ljajiću, nekadašnjem potpredsedniku Vlade Srbije i ministru u nekoliko saziva.

Ljajić je, navodno, apsolutno spreman da se uhvati ukoštac sa nagomilanim problemima srpskog fudbala, pod uslovom da dobije odrešene ruke u sprovođenju mera koje će očigledno za pojedince i klubove biti prilično nepopularne.

Istovremeno se razmišlja i jednom od najvećih problema ovdašnjeg fudbala, a to je sudijska organizacija. Ideja je da ulogu prvog čoveka Sudijske komisije preuzme proslavljeni srpski arbitar, a sada čovek sa istim zaduženjnjem u FS Kipra Milorad Mažić. Prvi kontakti su uspostavljeni, jedini problem može da predstavlja Mažićev ugovor sa Kipranima, potpisan na dve plus jednu godinu.

Milorad Mažić
foto: EPA

Rasim Ljajić je pre nekoliko dana predložen od strane Novog Pazara kao idealno rešenje za prvog čoveka srpskog fudbala i tada je prvi put pomenut kao rešenje za predsednika FSS. Prethodno su kao mogući kandidati pominjani Nemanja Vidić, Vladan Lukić, Mitar Mrkela i Nebojša Leković.

Kurir sport / Novosti.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track