SALERNITANA SE POSLE 22 GODINE VRATILA U SERIJU ALI GAZDA ZBOG TOGA MORA DA IH PRODA: Čudna situacija ima JEDNOSTAVNO OBJAŠENJENJE
Foto: Reuters

bizarno

SALERNITANA SE POSLE 22 GODINE VRATILA U SERIJU ALI GAZDA ZBOG TOGA MORA DA IH PRODA: Čudna situacija ima JEDNOSTAVNO OBJAŠENJENJE

Fudbal -

Više od dve decenije prošlo je otkako su navijači Salernitane gledali najkvalitetniji italijanski fudbal.

Konačno je došlo vreme da se njihovi miljenici domognu mesta koje ih vraća u Seriju A pošto su u poslednjem kolu Serije B sa 3:0 u gostima savladali Peskaru i osigurali drugo mesto na tabeli, te direktan plasman u najviši rang takmičenja.

Pored fudbalera i stručnog štaba velike zasluge za povratak u elitu posle 22 godine idu na račun vlasnika kluba Klaudija Lotita, čoveka koji će posle ovog istorijskog rezultata sada morati da proda klub.

Potpuno bizarna situacija ima jednostavno objašnjenje. Lotito je vlasnik Lacija, a jedan čovek ne može da rukovodi sa dva kluba u istom rangu takmičenja. Naravno, postoji opcija da se Lotito odrekne Lacija, ali to već spada u domen teške fantastike, pa se očekuje da veoma brzo Salernitana dobije novog vlasnika.

Mančester Junajted je obezbedio Ligu šampiona, a Lester je porazom kod kuće od Njukasla zakomplikovao sebi situaciju, pa mu je večerašnje (19.00) gostovanje na Old Trafordu vrlo važno. Kvota na Junajted je 2,50, na Lester 2,90, na iks 3,25, dok je kvota na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Lester.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track