VLAHOVIĆ ODUŠEVIO GROBARE: Voleo bih da završim karijeru u PARTIZANU!
Foto: Profimedia

DEČKO KOJI JE ZALUDEO ITALIJU

VLAHOVIĆ ODUŠEVIO GROBARE: Voleo bih da završim karijeru u PARTIZANU!

Fudbal -

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović poručio je da planira da jednog dana završi karijeru u dresu Partizana.

Momak koji je zaludeo Italiju svojim maestralnim partijama u razgovoru za TV Prva otkrio je da redovno prati mečeve crno-belih i raduje se svakom njihovom uspehu.

"Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi", kaže Vlahović i dodaje:

"Od malih nogu sam navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana".

Vlahović igra sezonu karijere, postigao je 21 gol u dresu Fiorentine i nalazi se na deobi drugog mesta na listi strelaca u Seriji A. Ispred njega je samo Kristijano Ronaldo koji je 27 puta zatresao mrežu.

Banjalučki Borac je na pragu titule u Bosni posle 10 godina, ali daleko od toga da je završio posao. Poravnat je sa Sarajevom, a večeras (20.00) mu u goste dolazi Zrinjski koji se bori za izlaz u Evropu. Kvota na keca je 1,98, iks je 3,25, a dvojka 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac - Zrinjski.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track