SKANDAL O KOM BRUJI SVET Ostala trudna posle afere sa oženjenim fudbalerom iz Premijer lige, u priču se umešao i RONALDO!
Foto: Instagram

šok

SKANDAL O KOM BRUJI SVET Ostala trudna posle afere sa oženjenim fudbalerom iz Premijer lige, u priču se umešao i RONALDO!

Fudbal -

Hostesa Žaklin Souza bila je u dugogodišnjoj aferi sa oženjenim i za sada nepoznatim fudbalerom iz Premijer lige.

Kada je saznala da je u drugom stanju veza je pukla, pa je Souza odlučila da podnese tužbu za dokazivanje očinstva.

Zanimljivo, hostesa je otkrila da je dobila podršku od najboljeg igrača Juventusa - Krstijana Ronalda.

"Da, Kristijano mi se javio. Svi su bili šokirani kada su to čuli. On smatra da se fudbaler poneo neodgovorno i osudio je takvo ponašanje. Igrači su znali za našu vezu od početka i upoznati su sa celom pričom. Drago mi je da nisam sama", rekla je Žaklin.

Souza je pre mesec dana otkrila za tabloid "San" da je imala aferu sa jednim fudbalerom iz Premijer lige i da ju je ostavio kada je saznao da je trudna.

"Konstantno mi je slao poruke, čak i sa svog venčanja. Prekinula sam s njim te noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene. Potrošila sam svu energiju na njega, iscrpeo me je psihički i fizički" kaže Souza i otkriva da je počeo da je ignoriše kada je saznao da je u drugom stanju.

"Ponašao se kao da nikad nisam ni postojala, kao da se ne poznajemo. Nije pokušao da stupi u kontakt sa mnom i pita kako smo dete i ja, jesam li sama... Mislila sam da sam u bajci, ali ona se pretvorila u noćnu moru."

Hostesa je pre devet meseci rodila ćerkicu i sada je rešila da angažuje advokate i pokrene zahtev za dokazivanje očinstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track