STANKOVIĆ PRED BAČKU: Zvezdin dres je najveći motiv!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

KONFERENCIJA

STANKOVIĆ PRED BAČKU: Zvezdin dres je najveći motiv!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je za igrače najveća motivacija to što nose crveno-beli dres, ali je dodao da će "rado prihvatiti" ako u preostala dva kola Super lige obore rekord u broju osvojenih bodova u sezoni.

"Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da 'donesemo kući' ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju Bačkoj u okviru pretposlednjeg, 37. kola Super lige Srbije.

Zvezda trenutno ima 102 boda, a pobedama nad Bačkom i Metalcem u poslednjem kolu postavila bi rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

"Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još 'benzina' u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone", rekao je Stanković.

Aleksandar Katai bi nastupom u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u dresu Zvezde i tako postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

"Svi znaju ko je Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti", naveo je Stanković.

Utakmica Bačka - Crvena zvezda igra se sutra od 18.05.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track