ALEKSANDAR STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U UŽICU: Moramo da pobedimo Zlatibor
Foto: Fk. Radnički

ALEKSANDAR STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE U UŽICU: Moramo da pobedimo Zlatibor

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je danas da će njegov tim "učiniti sve" da dodje do pobede u meču protiv Zlatibora u Super ligi Srbije, kao i da sa pozitivnim stavom ulaze u meč.

" Znamo šta nam je činiti. Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe da osvojimo tri neophodna boda. Imamo jedan dobar niz iza nas, nismo izgubili meč od kada sam došao u klub i sa tim pozitivnim stavom idemo u Užice da upišemo trijumf", rekao je Stanković, a preneo je sajt kluba.

Radnički sutra gostuje ekipi Zlatibora u Užicu, u meču 37. kola Super lige Srbije.

Na tabeli Super lige Srbije Radnički je 13. sa 45 bodova, i nalazi se iznad zone ispadanja iz lige, dok je Zlatibor ranije ispao iz lige, i zauzima 18. mesto sa 28 bodova.

"Potrebno je da budemo na maksimumu, da budemo ofanzivni, ali i oprezni, jer je Zlatibor dobio poslednji meč kao domaćin. Oni jesu već ispali, ali mi imamo veliko poštovanje prema njima i znamo da imaju kvalitet", dodao je Stanković.

Niški tim u ovaj meč neće ući u najjačem sastavu, Nenad Gavrić će meč propustiti zbog žutih kartona, zbog povrede neće igrati Filip Marković, a neizvestan je nastup Filipa Kasalice.

"To je svakako problem u ofanzivnom delu ekipe, ali mi smo se već navikli na takve situacije i imamo spremne zamene, a verujem da će drugi igrači nadomestiti nedostatak ovih koji neće nastupiti", ocenio je šef stručnog štaba Radničkog.

Stanković je dodao i da očekuje od mladih igrača da preuzmu odgovornost i da pokažu "zašto igraju za jedan Radnički".

Meč izmedju Zlatibora i Radničkog igra se sutra od 13.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track