BRAZILAC LIJANKO SVE BLIŽI SRBIJI, U RATU SA FUDBALSKIM SAVEZOM: Čelnici i selektor Olimpijaca NE ZASLUŽUJU POŠTOVANJE NARODA!
Foto: FSS

zakuvalo se

BRAZILAC LIJANKO SVE BLIŽI SRBIJI, U RATU SA FUDBALSKIM SAVEZOM: Čelnici i selektor Olimpijaca NE ZASLUŽUJU POŠTOVANJE NARODA!

Fudbal -

Kako je Kurir eksluzivno objavio prethodne sedmice, srpski Brazilac Lijanko Vojnović blizu je odluke da zairga za "orlove".

Naš selektor Dragan Stojković Piksi razgovarao je sa Lijankom i poručio:

- Deluje obećavajuće, radimo na tome.

A sada je štoper Torina javno je kritikovao odluku Fudbalskog saveza Brazila, te selektora olimpijske selekcije ove zemlje, da u tim za Olimpijske igre u Tokio ne uvrsti njega i brojne kolege koje su tri godine radile na ugiravanju kako bi odbranili zlarnu medalju osvojenu u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Dragan Stojković, Lijanko Vojnović
foto: Profimedia

Lijanko je nezadovoljstvo podelio na društvenim mrežama, a iako je veoma brzo obrisao objavu, ostalo je zabeleženo da je napisao:

- Oni se igraju! Nije bilo poštovanja za mnogo igrača. Krenuli smo da pravimo tim od Tulona 2019. godine. Zašto? Mateus Kunja? Ja? Majkon? Bremer, koji dobro igra u Italiji? zar ne zaslužujemo poštovanje - napisao je Vojnović i zaključio:

Lijanko Vojnović
foto: printskrin

- Mnogi drugi igrači. David Neres? Pedrinjo? Paulinjo? Fuzato? Nisam ovde da bih skretao pažnju, to meni ne treba. Tu sam da vam kažem da ne zaslužujete poštovanje Brazilaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track