SRPSKI TRENER ZBOG BOLESNE ĆERKE ZAPLAKAO NA KONFERENCIJI: Krio od svih da je 30 dana u bolnici, pa se SLOMIO pred kamerama! VIDEO
Foto: Printscreen

OPSTANAK

SRPSKI TRENER ZBOG BOLESNE ĆERKE ZAPLAKAO NA KONFERENCIJI: Krio od svih da je 30 dana u bolnici, pa se SLOMIO pred kamerama! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog i Sremske Mitrovice obezbedlili su proteklog vikenda opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Radnički je na svom terenu igrao protiv Dinama iz Vranja, a meč je obeležio veliki skandal. U 64. minutu pri rezultatu 1:1 stručni štab gostiju je povukao svoje igrače sa terena i tako izazvao trajni prekid utakmice.

Bogdan Kolak
foto: Printscreen

Nakon meča trener Bogdan Korak je imao jedno izuzetno emotivno izlaganje.

Šef stručnog štaba Radničkog priznao je da prolazi kroz izuzetno težak period u životu. Dok se njegov klub borio za opstanak, velika drama odvijala se i u njegovoj porodici.... Korak je nakon meča sa Dinamom otkrio da mu je ćerka već mesec dana u bolnici.

"Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način", počeo je Korak

"Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao", dodao je trener Radničkog, koji nakon tih reči nije mogao da zaustavi suze.

Korak je obrisao suze s lica i nastavio da priča o samoj utakmici. Istakao je da ne razume zašto su igrači Dinama iz Vranja napustili teren i zašto njihov trener nije želeo da dođe na konferenciju za medije.

"Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno", kaže Korak i dodaje:

"Ja nisam navikao na takav fudbal da izađem napolje. Pa šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o sudiji, čestitao sam i izašao sam, sa teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa u ligi".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track