FIORENTINA NUDI VLAHOVIĆU NOVI UGOVOR: Srbinu 3.000.000 godišnje, otkup ide do čak 100 MILIONA EVRA!
Foto: EPA

velika lova

FIORENTINA NUDI VLAHOVIĆU NOVI UGOVOR: Srbinu 3.000.000 godišnje, otkup ide do čak 100 MILIONA EVRA!

Fudbal -

Klub iz Firence želi po svaku cenu da zadrži mladog centarfora

Dušan Vlahović je persona o kojoj se poslednjih mesec dana najviše piše i priča u Italiji. Mladi napadač FIorentine postigao je 21 gol u Seriji A i samim tim zapao za oko najboljim i najbogatijim klubovima Evrope.

Zato su u Firenci odlučili da svoju "zlatnu koku" sačuvaju, ili makar što bolje unovče. Italijanski list "Gazzeta delo sport" piše da je FIorentina spremila za snažnog centarfora novi četvorogodišnji ugovor po kojem bi on po sezoni zarađivao oko 3.000.000 evra. Ta suma znači četvorostruko povećanje plate, s obzirom da Dušan Vlahović trenutno inkasira 700.000 evra godišnje.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Dalje, Gazeta piše da uprava FIorentine planira da kao otkupnu klauzulu u novi ugovor Dušana Vlahovića stavi cenu od 80.000.000 do 100.000.000 evra. Predsednik "ljubičastih" iz Firence Roko Komiso veruje da će talentovani Srbin potpisati novi ugovor i ostati u FIorentini.

- Vlahović me je impresionirao od prvog dana. Naša želja je da ga zadržimo ovde u Fjorentini. Mnogo je novinara koji su kritkovali Vlahovića na početku sezone. Video sam ga kada je stigao u Njujork i odmah je ostavio utisak na mene. Nije bilo sastanaka u poslednjih nekoliko nedelja. Završavamo sezonu i kada bude došlo do rešenja daću odgovor o tome. Nameravam da ga zadržim u Fjorentini - poručio je Komiso.

Kurir sport/www.gazzeta.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track