POVODOM TRI DECENIJE BARIJA: Zvezda predstavila novi paket Viber stikera
Foto: FK Crvena Zvezda

ŠAMPIONSKI PAKET

POVODOM TRI DECENIJE BARIJA: Zvezda predstavila novi paket Viber stikera

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda ove godine proslavlja 30 godina od najvećeg i najslavnijeg postignuća u klupskoj istoriji, a to je osvajanje Kupa evropskih šampiona 1991. godine.

Povodom obeležavanja tri decenije od utakmice koja je odigrana 29. maja Crvena zvezda je odlučila da sve zvezdaše u saradnji sa globalnom aplikacijom za razmenu poruka obraduje sa 17 novih Viber stikera!

Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg srpskog kluba obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera koji će oduševiti sve navijače i učiniti dopisivanje još zanimljivijim.

Ovog puta Viber stikeri posvećeni su generaciji koja je za naš klub nastupala istorijske 1991. godine.. Budući da Viber zajednica Fudbalskog kluba Crvena zvezda broji 155.000 članova, svakodnevno raste i veoma je popularna među ljubiteljima našeg kluba, upravo zbog toga smo smatrali da je najzanimljiviji i najzabavniji način putovanja u 1991. godinu putem Viber stikera.

Zvezda stikeri
foto: FK Crvena Zvezda

Crvena zvezda je poznata kao klub koji neguje odnose sa navijačima i zato Viber koristimo za svakodnevnu komunikaciju sa njima, deljenjem najnovijeg sadržaja, vesti, video zapisa, slika, organizovanjem anketa i još mnogo toga.

"Inspirisani navijačima Zvezde i istorijom našeg kluba odlučili smo da iznenadimo sve korisnika Vibera sa posebnim stikerima koje će moći da koriste u svakodnevnoj komunikaciji. Tema novog paketa Vibera je noć kada je Zvezda postala evropski šampion. Svih 17 nalepnica predstavljaju istorijski sastav kluba, koji je uvek budio najveće emocije i sreću među Zvezdinim navijačima. Novi paket Viber stikera je već dostupan i možete mu pristupiti putem naše zvanične zajednice Viber prodavnice. Ovo nije prvi put da Crvena zvezda objavljuje paket stikera, prošle godine smo paket stiker posvetili legendama našeg kluba, sada na tridesetogodišnjicu velikog uspeha nameravamo da se još jednom prisetimo sjajnih emocija i da ih putem Vibera prenesemo svojim prijateljima i porodicama", kažu iz Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track