PROBLEMI ZA PANCERE! Lev: Toni Kros i dalje pozitivan na korona virus
Foto: AP

GLOBALNA PANDEMIJA

PROBLEMI ZA PANCERE! Lev: Toni Kros i dalje pozitivan na korona virus

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je danas da je igrač Real Madrida Toni Kros i dalje pozitivan na korona virus.

"Juče je i dalje bio pozitivan i sve dok je tako mora ostati u karantinu. Čim dobije negativan rezultat, pridružiće nam se", rekao je Lev.

Real je 17. maja saopštio da je Kros zaražen korona virusom, a to što je i dalje pozitivan odlaže njegov dolazak u Austriju, u kamp nacionalnog tima pred Evropsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Nemačke će u sredu odigrati prijateljski meč protiv Danske, a 7. juna i protiv Letonije pre nego što započne takmičenje na Evropskom prvenstvu 15. juna protiv Francuske u Minhenu.

Reprezentativci Nemačke koji će igrati večerašnje finale Lige šampiona izmedju Mančester sitija i Čelsija pridružiće se timu kasnije.

Lev je rekao i da nije dobio informacije o stanju Iljaka Gundogana nakon što je napustio jučerašnji trening Čelsija zbog sudara sa saigračem Fernandinjom.

Takodje, postoji i zabrinutost oko forme još jednog veznog igrača, Leona Gorecke, koji bi trebalo da se pridruži nemačkom timu u utorak. Fudbaler minhenskog Bajerna povredio je mišić na utakmici protiv Borusije Menhengladnah 8. maja.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track