MURINJO IMA KAZANOVU U TIMU: Fudbaler Rome pravi ZAVODNIK, lomi ženska srca! Ostavio TRUDNU devojku! FOTO
Foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

BLISTA VAN TERENA

MURINJO IMA KAZANOVU U TIMU: Fudbaler Rome pravi ZAVODNIK, lomi ženska srca! Ostavio TRUDNU devojku! FOTO

Fudbal -

Mladi vezista Rome Nikolo Zaniolo takoreći se ne skida sa naslovnica italijanskih medija, ali ne zbog dostignuća na terenu, nego van njega.

Iako je nekoliko puta pružao sjajne partije na terenu, mediji su potom pisali o njemu zbog s*ksi mame Frančeske Koste, da bi posle teške povrede ligamenata kolena Zaniolo spas i zanimaciju pronašao u burnim aferama.

On je za samo šest meseci ostavio trudnu devojku Saru Skaperote, ušao u vezu sa Madalinom Geneom - jednom od najlepših žena sveta, a onda je i nju ostavio zbog "vrele" blogerke Kjare Nasti. Međutim, i sa njom je nedavno prekinuo.

"Moja veza sa Sarom je već duže vreme gotova. Jednostavno smo shvatili da se više ne slažemo. Neke stvari se prosto nisu uklapale u moj život profesionalnog fudbalera" rekao je Zaniolo krajem decembra i dodao:

" Nekoliko puta smo sanjali o porodici, neću to da poreknem, ali su stvari krenule drugačije. Kada mi je rekla da je trudna, bio sam iskren i rekao sam da nisam spreman za takvu obavezu. Pogotovo jer se nismo slagali. Odlučila je da nastavi trudnoću i ja to poštujem"

Zaniolo je u trenutku davanja intervjua već bio sa Rumunkom Madalinom, glumicom i manekenkom koja je 12 godina starija od njega.

Genea važi za jednu od najlepših žena sveta, majka je četvorogodišnje devojčice, a u prošlosti je bila povezivana sa velikim zavodnicima kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler.

I onda opet šok! Zaniolo završava i vezu sa Madalinom, te se krajem februara upušta u aferu sa Kjarom

Zaniolo je Kjari tada poslao 100 ruža, a ova influenserka je poznata po tome što ima nekoliko tetovaža na svom telu, a zanimljivo je da iznad zadnjice ima onu sa svojim imenom.

Mediji u Italiji se pitaju ko će biti sledeći na Zanipolovom spisku, mada fudbaler trenutno ima većih briga posle oporavka od povrede - moraće da se dokazuje novom treneru Žozeu Murinju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track