NOVA ZVEZDA SVETSKOG FUDBALA NA UDARU MEDIJA ZBOG NOĆNOG ŽIVOTA! Selektor ga brani: Znate li koliko je imao negativnih testova!
Foto: Profimedia

i on je samo čovek

NOVA ZVEZDA SVETSKOG FUDBALA NA UDARU MEDIJA ZBOG NOĆNOG ŽIVOTA! Selektor ga brani: Znate li koliko je imao negativnih testova!

Fudbal -

Nova zvezda svetskog fudbala mladi Norvežanin Erling Haland našao se na udaru medija u svojoj zemlji.

Haland je imao sjajnu sezonu u Borusiji iz Dortmunda odigrao je 41 utakmicu uz fenomenalan učinak - 41 gol i 12 asistencija.

Nakon završene sezone i mini odmora pred okupljanje reprezentacije Norveške Haland jeiskoristio slobodno vreme i otišao u Marbelju gde je uživao u noćnom životu.

Njegov provod nije se dopao norveškim novinarima, koji smatraju da je Haland zbog pandemije doveo u opasnost ostale kolege u reprezentaciji.

Ipak u njegovu odbranu stao je selektor Norveške Stale Solbaken

"On je mlad igrač koji igra na visokom nivou i već dugo je pod ogromnim pritiskom. Morao je da prolazi kroz sve te korona protokle, imao je 6.428 negativnih testova! Mora se malo i živeti u ovoj pandemiji. Mora mu se dopustiti da se malo izduva. Motivisan je, dobro je trenirao, negativan je na koronu posle dva testa", objasnio je Solbaken

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja