Blažević: Je.em ti hrvatski fudbal

Bez pardona

Blažević: Je.em ti hrvatski fudbal

Fudbal -
Mamić je glavni krivac za sve, a odmah iza njega je onaj ministar Jovanović, govorio je da će isušiti močvaru, a sam je upao u nju i pliva u živom pesku, kaže Blažević

Proslavljeni hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević, kaže da je hrvatski fudbal u ozbiljnom problemu i za sve okrivljuje Zdravka Mamića, koji je kako je rekao "Bog i batina".

"Svi mi obilazimo oko kaše. Mamić je kralj hrvatskog nogometa, a vi svi ćutite! Pa jesmo li mi normalni? Je.em ti hrvatski fudbal u kojem je Mamić Bog i batina, u kojem on sve odlučuje, smatra trofejni trener.

Blaževiću, koji je sa Hrvatskom 1998. godine na Svetskom prvenstvu stigao do trećeg mesta je razočaran što je novi selektor Igor Štimac, dobio posao tek pošto se dogovorio sa popularnim Maminjom.

"Ako je jedan Štimac, takav karakter i borac, morao s njim sklopiti pakt da bude selektor...Mamić je glavni krivac za sve, a odmah iza njega je onaj ministar Jovanović, govorio je da će isušiti močvaru, a sam je upao u nju i pliva u živom pesku. Sve je on blagoslovio, poslao im je Skansija da s njima sve dogovara", rekao je Blažević, koji je pre dva dana kazao da je veoma povređen što nije bio na utakmici sa Švajcarskom i ocenio da je pitanje o njegovom izostanku sa Štimčevog selektorskog debija "malo zaje.ato"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track