PREDOSETIO PRVENAC! Pavlović: Rekao sam, sigurno ću dati gol
Foto: Foto: FSS.RS

zadovoljan

PREDOSETIO PRVENAC! Pavlović: Rekao sam, sigurno ću dati gol

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović izjavio je da je pred meč s Jamajkom bio siguran da će na toj utakmici postići svoj prvi gol u dresu nacionalnog tima.

"Nadao sam se da ću dati gol u ove tri utakmice na startu kvalifikacija, ali se dogodio na meču prijateljskog karaktera. To ne menja na stvari, ovo mi je osma utakmica u reprezentaciji i prvi gol", rekao je Pavlović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije igrala je danas nerešeno 1:1 (0:1) sa Jamajkom, u prvoj od dve provere koju izabranici selektora Dragana Stojkovića imaju u Japanu.

Strelac jedinog gola za Srbiju bio je Pavlović, koji je dan uoči meča, u poslednjem minutu treninga dao vrlo interesantan gol, lopta mu se posle "bodičeka" odbila o nogu i završila u maloj mreži.

"Dao sam dva gola na tom treningu i to je bila lepa uvertira za utakmicu. Baš sam rekao Đoletu, daću ga sigurno protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo levom, ali slabo... lopta mi se uz dosta sreće, video sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio", rekao je Pavlović.

Rezultat utakmice, po njegovim rečima, nije najbolji.

"Ali poznato je da smo imali dosta problema uoči puta u Japan. Sezona je upravo završena, mnogo je povredjenih igrača, ovde ima i umornih, ali došli smo da odradimo što je bolje moguće i mislim da smo za sada uspeli", naveo je on.

Pavlović je utakmicu protiv Jamajke igrao sa skoro zatvorenim desnim okom.

"Nije od nespavanja... bio sam na moru 6-7 dana pre okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se posle Japana odmah vraćam u Monako... izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodi na isto mesto i oko još više otekne. Eto, peh. Ali se nadam da će proći do utakmice sa Japanom", rekao je Pavlović.

Srbija u petak igra protiv Japana.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track