POJAČANJA: Fudbaleri Busnić i Stevanović srećni zbog dolaska u Vojvodinu
Foto: @starsport

PALI POTPISI

POJAČANJA: Fudbaleri Busnić i Stevanović srećni zbog dolaska u Vojvodinu

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine Aleksandar Busnić i Dušan Stevanović izrazili su danas zadovoljstvo zbog dolaska u novosadski klub.Busnić igra na poziciji centralnog veznog igrača. Prošao je mladje kategorije Rada, igrao je na pozajmicama u Žarkovu i Bežaniji, a protekle tri sezone ustalio se u prvom timu Rada, čiji je bio i kapiten.

On je potpisao ugovor na tri godine.

"Utisci su fenomenalni, tu sam već skoro dve nedelje, uslovi za rad su vrhunski. Za sada deluje sve odlično, upoznajemo se, imamo još nekoliko dana do odlaska na pripreme. Verujem da će sve biti super", naveo je Busnić.

On je prokomentarisao i prvog rivala Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ekipu Panevežisa.

"Idemo kolo po kolo. Dobili smo ekipu iz Litvanije koja ima mnogo stranaca. Neće biti lako, ali mi se spremamo i mislim da neće biti problema", naveo je Busnić.

Dušan Stevanović igra na poziciji centralnog beka. Pre dolaska u Vojvodinu nastupao je za Dinamo iz Vranja i Radnik iz Surdulice.

Sa novosadskim klubom potpisao je ugovor na dve godine.

"Fenomenalan je osećaj postati igrač Vojvodine, kluba sa bogatom istorijom i dugom tradicijom. Navijači mogu od mene da očekuju maksimum na svakoj utakmici. Svestan sam da su očekivanja velika, nadamo se što boljem plasmanu u Evropi i da u prvenstvu budemo u vrhu tabele", rekao je Stevanović.

On je sa novim trenerom Vojvodine Slavoljubom Djordjevićem saradjivao i u ekipi Radnika.

"Drago mi je što ćemo saradjivati i ove sezone. Takodje i igrači su me prihvatili, atmosfera je odlična", dodao je Stevanović.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track