NAPREDAK PUTUJE NA PRIPREME U MAKEDONIJU: Velika aktivnost na stadionu Mladost u Kruševcu!
Foto: FK Napredak

NAPREDAK PUTUJE NA PRIPREME U MAKEDONIJU: Velika aktivnost na stadionu Mladost u Kruševcu!

Fudbal -

Fudbaleri Napretka iz Kruševca nastavljaju sa pripremama za novo prvenstvo Ling long Super lige Srbije. U nedelju, 27. juna, putuju u Makedoniju, na planinu Penčevo.

Igrači vredno treniraju u Kruševcu, a zatim se sele u Makedoniju, u Pehčevo, na oko 1.000 metara nadmorske visine, gde će ostati do 10. jula i tamo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. U Klubu očekuju da će uspeti da kompletiraju ekipu i nadaju se novim pojačanjima

Mislim da možemo napraviti jedan dobar, potentan tim, koji može da se takmiči i da pravi rezulat u kontinuitetu - izjavio je kormilar crveno belog broda Milan Đuričić Đumi. Dosadašnji pomoćnik u Stručnom štabu Napretka Srđan Stojčevski napustio je Čarapane, jer je postao šef Stručnog štaba OFK Bačka.

Na stadionu Napretka, pod Bagdalom, intenzivno se radi na sređivanju infrastrukture za novu sezonu. Na severnoj tribini postavljene su nove stolice, uređuju se prostorije u poslovnoj zgradi i iz Uprave uveravaju da će sve biti spremno za početak sezone, koji je planiran za 17. jul. Svi sa nestrpljenjhem očekuju dolazak publike, koja je 12 igrač za domaćina, a uskoro bi trebalo da započne i prodaja sezonskih ulaznica.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track