LAGANO POSLE UTAKMICE: Crno-beli odradili popodnevni trening za opuštanje mišića!
Foto: Partizan. rs

LAGANO POSLE UTAKMICE: Crno-beli odradili popodnevni trening za opuštanje mišića!

Fudbal -

Posle jučerašnje utakmice sa ekipom Mure, šef Aleksandar Stanojević je igračima dao slobodno prepodne kako bi se kvalitetno oporavili i pripremili telo za dalje napore.

Posle video analize odigrane utakmice, crno-beli su krenuli na popodnevni trening koji je zbog letnjih temperatura zakazan za 18 časova.

U uvodnom delu, pod budnim okom kondicionih trenera Miše Filipovića i Aleksandra Tomića, rađen je oporavak iz dva segmenta, specifičnog i nespecifičnog.

Specifični deo se sastojao iz vežbi preventive, da bi posle toga usledio rad sa laganim opterećenjima u cilju postizanja napumpanosti mišića i opšteg oporavka. Potom se prešlo na ekstenzivne igre koje su nižeg intenziteta od utakmice i takođe služe za oporavak.

U drugom delu treninga rađene su dve igre od kojih je prva bila čuvanje lopte na malom prostoru, gde se insistiralo na brzoj igri, rasporedu igrača i uglovima dodavanja lopte, dok se druga vežba odnosila na čuvanje lopte sa golmanima na većem prostoru, sa specifičnim zahtevima vezanim za broj dodira. Za ponedeljak su planirana dva treninga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track