NIKOLIĆEV RAPORT IZ AUSTRIJE: Ogromne su vrućine, kao u Srbiji, ali ne smeta, znamo šta nas čeka na putu do Lige šampiona
Foto: www.crvenazvezdafk.com

crvena zvezda

NIKOLIĆEV RAPORT IZ AUSTRIJE: Ogromne su vrućine, kao u Srbiji, ali ne smeta, znamo šta nas čeka na putu do Lige šampiona

Fudbal -

Fudbaler crveno-belih puca od optimizma

Vredno treniraju fudbaleri Crvene zvezde na pripremama u Austriji, uz to ih danas očekuje i prva kontrolna utakmica, a talentovani Veljko Nikolić zadovoljan je kako sve protiče u Štegersbahu.

- Radujemo se prvoj prijateljskoj utakmici. Verujem da će gotovo si igrači dobiti šansu, tako da će biti u prilici da se nametnu. Nadam se da ćemo pobediti - rekao je Veljko Nikolić.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Otkrio je Nikolić da mu ne padaju teško visoke temperature u Austriji.

- Izuzetrno je toplo, kao što je bilo i u Beogradu, ali navikavamo se. Ne smemo da dozvolimo da nas to omete u radu. Gde god budemo igrali tu prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona, biće takva temperatura, tako da je bolje da se naviknemo na sve uslove.

Osvrnuo se fudbaler rođen 1999. godine i na ritam kojim se trenira na pripremama.

- Pripreme moraju da budu teške. Ako nisu, onda nešto ne valja. Najviše se, kao i svaki igrač, radujem treninzima sa loptom. Ipak, ne pada mi teško ni trčanje, jer zaista smo svesni da moramo što bolje da se spremimo za ono što nas očekuje.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Lične ambicije Nikolića za sezonu koja sledi su jasne.

- Prethodna takmičarska godina je bila dobra i što se tiče golova i asistencija. Nisam baš sve utakmice igrao na prirodnoj poziciji, ali sam zadovoljan. Nadam se da ću u narednoj sezoni imati "dabl-dabl" učinak, po pitanju golova i asistencija.

Fudbaleri Crvene zvezde na pripremama imaju i podršku navijača koji neretko dođu i prisustvuju treninzima Dejana Stankovića, te daju pravi vetar u leđa crveno-belima.

- Uvek je lepo videti naše navijače. Tu su gde god da odemo... Slikali smo se, popričali, poželeli su nam mnogo sreće u sezoni koja sledi. Iskreno, jedva čekam punu "Marakanu" - zaključio je Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track