FRANCUSKI TRAGIČAR Mbape očajan: Tuga je nemerljiva, izvinjavam se, omanuo sam!
Foto: Profimedia

oglasio se

FRANCUSKI TRAGIČAR Mbape očajan: Tuga je nemerljiva, izvinjavam se, omanuo sam!

Fudbal -

Francuski fudbalski reprezentativac Kilijan Mbape izvinio se zbog promašenog jedanaesterca protiv Švajacarske, posle kojeg je njegova ekipa eliminisana u osmini finala Evropskog prvenstva.

Aktuelni svetski prvak sinoć je u Bukureštu izgubio od Švajcarske na penale 4:5, nakon što je posle regularnog dela i produžetaka bilo 3:3. "Trikolori" su primili dva gola u poslednjih 10 minuta regularnog dela.

"Jako je teško da okrenem novu strancu. Tuga posle poraza je nemerljiva, nismo uspeli da ostvarimo cilj. Izvinjavam se zbog penala, hteo sam da pomognem, ali sam omanuo. Biće mi teško da zaspim, ali to su sve rizici sporta", očajan je Mbape.

Mladi fudbaler je na društvenim mrežama naveo da je ekipa izuzetno tužna zbog eliminacije, ali da u fudbalu koji mnogo voli, uvek ima uspona i padova.

"Žao mi je zbog ovog penala. Želeo sam da pomognem ekipi ali nisam uspeo. Najvažnija stvar biće da se vratimo još jači za naredne obaveze u reprezentaciji. Čestitam i srećno švajcarskom timu", naveo je fudbaler Pari Sen Žermena.

Švajcarska će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati protiv Španije, u petak u Sankt Peterburgu.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track