BIZARNI RAZLOZI RASPADA FRANCUSKE! Trikolori prsli kao lajsne: Pogbi smetali prozori u hotelu, Koman 60 minuta odbijao da izađe
Foto: Profimedia

Debakl svetskih šampiona

BIZARNI RAZLOZI RASPADA FRANCUSKE! Trikolori prsli kao lajsne: Pogbi smetali prozori u hotelu, Koman 60 minuta odbijao da izađe

Fudbal -

Reprezentacija Francuske svakako je najveće razočaranje aktuelnog Evropskog prvenstva.

"Trikolori" su po svim predviđanjima i kladionicama bili prvi favoriti Eura 2020, čime bi svetskog tituli dodali i evropsku.

Didije Dešam je imao moćnu ekipu, a na kraju su morali već u osmini finala da spakuju kofere.

Poraz od Švajcarske je ogolio sve probleme među "Trikolorima". I dok se za klanove i svađe unutar ekipe znalo od ranije, mnogi bizarni detalji tek sada izranjaju na videlo.

Francuska
foto: EPA / Daniel Mihailescu

Dešan je tokom prvenstva vodio "ratove" sa svojim zvezdama, a čini se da mu je Pol Pogba zadavao najviše glavobolje. Pogbi su i sitnice smetale, pa je nervozu prenosio na ekipu. Tako se iskusni fudbaler bunio zbog smeštaja u jednom luksuznom hotelu u Budimpešti. Tačnije, smetalo mu je to što prozori u sobama ne mogu da se otvaraju.

Didije Dešan
foto: AP

Pogba se tokom utakmice sa Švajcarskom svađao sa Pavarom i Ljorisom, a čuveni "Ekip" tvrdi kako je Didije Dešam na toj utakmici čak 60 minuta bezuspešno pokušavao da izvrši izmenu. Selektor Francuske je od 51. minuta pokušavao da zameni povređenog Kingslija Komana, ali krilnom napadaču Bajerna nije padalo na pamet da napusti teren. Koman se usput svađao sa selektorom. Pomenuti list tvrdi da je Dešam u pauzi između dva produžetka pred svima vikao na Komana i na taj način tek u 111. minutu uspeo da izvrši izmenu.

lopta, Euro 2020
foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track