DRAGOVIĆ PREZADOVOLJAN ZVEZDOM: Navijači su mi slali poruke podrške tokom Evropskog prvenstva!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

trenira sa ekipom

DRAGOVIĆ PREZADOVOLJAN ZVEZDOM: Navijači su mi slali poruke podrške tokom Evropskog prvenstva!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na pripremama u Austriji, a timu se pridružio i štoper Aleksandar Dragović, koji je izrazio zadovoljstvo što je napokon sa crveno-belima.

- Sve je sjajno. Ekipa me je prihvatila fenomenalno. Bio sam malo nervozan jer nisam znao kakvi su igrači. Znao sam Borjana i Degeneka od ranije, ali je sve izuzetno dobro i srećan sam što sam ovde – rekao je Dragović.

On se osvrnuo i nastup reprezentacije Austrije na Evropskom prvenstvu.

- Nismo se nadali da ćemo toliko dobro da odigramo prvenstvo. Mislim da smo protiv Italije pružili fantastičnu partiju i velika je šteta što nismo prošli dalje, ali takav je fudbal. Navijam za Italiju da postane prvak, da bar možemo da kažemo da smo ispali od šampiona.

Dragović je kazao da je preko društvenih mreža dobijao podršku od naših navijača.

- Dobijao sam podršku od Zvezdinih navijača tokom prvenstva. Malo sam pogledao po Instagramu i video njihove komentare. Znam kako to ide u fudbalu, danas si odličan, a sutra ako napraviš neku grešku svi te grde, tako da mi je sve to poznato.

Štoper crveno-belih je odao priznanje ekipi na dosadašnjim igrama u Austriji, jer su pobede uvek dobrodošle, bez obzira što na pripremama to nije primarno.

- Gledao sam prenose treninga dok sam bio u hotelu, tako da sam sve ispratio. Svaka im čast na pobedama. Na pripremama nije toliko bitan rezultat, već napredak u igri, kao i to da se niko ne povredi, ali je opet lepo kada se da sve od sebe i kada se pobeđuje.

Reprezetativac Austrije srpskog porekla je izneo utisak o prvom treningu koji je odradio sa crveno-belima.

- Bio je jak trening i bilo mi je malo teže jer sam nedelju dana pauzirao, kao i zbog velike toplote. Ali takvi su treninzi na pripremama i tako to i treba da bude. Prvih par dana će biti teško, ali zato će kasnije biti lakše na utakmicama.

Dragović je izrazio nadu da će se publika vratiti na stadion.

- Ja se nadam, kao i cela ekipa, povratku navijača na tribine. Već više od godinu dana nisu tu i njihov povratak će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe za njih i Crvenu zvezdu – podvukao je Dragović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track