USPEŠNA GENERALKA CRNO-BELIH U SLOVENIJI: Partizan savladao ruski Rostov 3. golom Marka Milovanovića na letnjim pripremama! VIDEO
Foto: Partizan. rs

prija

USPEŠNA GENERALKA CRNO-BELIH U SLOVENIJI: Partizan savladao ruski Rostov 3. golom Marka Milovanovića na letnjim pripremama! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su ruski Rostov sa 1:0 (0:0) u poslednjoj proveri pred start Superlige Srbije.

1 / 9 Foto: Partizan.rs

Strelac jedinog gola na meču bio je mladi Marko Milovanović koji je ušao u igru sa klupe i tako po treći put zatresao mrežu protivnika na ovim pripremema. Ovim pogotkom Milovanović je postao najefikasniji igrač crno-belih u Sloveniji. Po dva gola postigli su Nemanja Jović i Danilo Pantić koji je po rečima mnogih najviše pokazao na ovim pripremama.

Ovo je bila treća pobeda Partizana u ovom pripremnom periodu, uz jedan remi protiv Mure. Pobede su crno-beli upisali protiv ekipa Kopra, Krakovije i današnjeg rivala.

Partizan će u prvom kolu Super lige Srbije gostovati novosadskom Proleteru.

Tok meča:

Kraj meča!

90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta.

70. minut - Odmor za igrače oba tima zbog toplog vremena.

68. minut - GOOOOOOOL! Partizan vodi golom mladon Milovanovića kome je ovo treći gol na ovim letnjim pripremama. Marko je ušao u igru pre par minuta.

49. minut - Prva šansa u nastavku. Probao je Lazar Marković iz daljine šutem u bliži ugao, ali dosta je to bilo neprecizno.

46. minut - Počeo je drugi deo igre. Umesto Birbasa Natha u igri je Lazar Pavlović.

45. minut - Završen je prvi deo igre.

38. minut - Izbio je Lazar Marković ispred gola Rostova sa desne strane, probao šutem u bliži ugao, ali lopta mu je prešla preko noge i otišla pored gola.

37. minut - Novi zicer za Rikarda i odlična odbrana Baburina, a sve nakon spektakularnog pasa Danila Pantića.

Partizan, Rostov
foto: Partizan.rs

26. minut - Rikardo je propustio najbolju šansu na meču za Partizan. Istrčao je sam ispred Baburina, ali golman ruskog tima izašao je kao pobednik iz ovog duela.

23. minut - Pauza za osveženje.

19. minut - STATIVA - Hašimoto je pogodio stativu posle voleja i centaršuta sa desne strane. Prva prilika za Ruse na meču.

10. minut - Dve odlične prilike za Slobodana Uroševića. Jednom je oštro centaršut prošao ispred gola, drugi put je šutnuo par milimetara od leve stative gola Baburina.

3. minut - Prvu priliku na meču imao je Miloš Jojić koji je probao iz daljine, ali pravo u golmana ruskog tima.

1. minut - Utakmica je počela!

Partizan, Rostov
foto: Partizan.rs

Sastavi:

Trener Aleksandar Stanojević odlučio se za sledećih 11 igrača: Stojković - Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Pantić - Rikardo Gomeš.

Na klupi za rezerve su: Stevanović, Popović, Đorđević, Subotić, Ostojić, Živković, Šćekić, Smiljanić, Lutovac, Pavlović, Štulić, Terzić, Jović i Baždar.

Crno-beli su u dosadašnjim pripremema u Sloveniji upisali dve pobede i jedan remi. Na startu su remizirali sa Murom 2:2, a onda su usledile dve ubedljive pobede protiv Kopra i Krakovije od 3:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track