PARTIZAN OBJAVIO CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Grobari imaju razloga za zadovoljstvo! Neki će i besplatno gledati svoj klub cele sezone
Foto: Printskrin

Informacija za vatrene pristalice

PARTIZAN OBJAVIO CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Grobari imaju razloga za zadovoljstvo! Neki će i besplatno gledati svoj klub cele sezone

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan novu sezonu otvara gostovanjem Proleteru u Novom Sadu, a već naredne nedelje ga očekuje i prvo evropsko iskušenje.

U susret startu sezone crno-beli su objavili i cene sezonskih ulaznica.

Svi koji su u prošloj sezoni, u kojoj zbog korone navijači nisu mogli da prisustvuju utakmicama, kupili sezonske ulaznice, ove sezone će dobiti besplatan ulaz.

Sezonske ulazncie koje kupe navijači će važiti za sve kvalifikacije utakmice za Ligu konferencija, sve prijateljske i prvenstvene utakmice na stadionu Partizana. A takođe ko kupi sezonsku ulaznicu za narednu sezonu dobiće pravo preče kupovine za pakete ulaznica za grupnu fazu UEFA takmičenja, ukoliko se Partizan plasira.

Postoji i popust koji će ostvariti studenti, srednjoškolci i žene u vrednosti od 500 dinara za svaku sezonsku ulaznicu.

Takođe objavljene su cene i za lože, pa će tako sezonska ulaznica za ložu na istoku koštati 60.000 dinara, za zapad na bočnom delu takođe 60.000 dinara, a za centralni deo zapada 70.000 dinara.

Prodaja sezonskih ulaznica počeće od četvrtka 15. jula na blagajni stadiona Partizana i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track